Mange flere Bipolar magnetarmbånd modeller

Ion-Balance.dk har udvidet sortimentet af bipolar magnetarmbånd kraftigt. Bipolar magnetarmbånd er armbånd, hvor der skiftevis anvendes magneter med nord og syd polaritet.

Dobbelt power Bipolar magnetarmbånd

Rustfri stål Dobbelt power Bipolar magnetarmbånd

Da der har været rigtig mange positive tilbagemeldinger på de første modeller af denne type, har de nu udvidet sortimentet med 5 nye modeller bipolar I-Energy magnetarmbånd, deriblandt 1 dobbelt power armbånd med 2 magneter i hvert led.

Samt 2 smalle dame armbånd I Titanium og 1 i rustfri stål med hjerteformede led.

Bipolar magnetarmbånd

Titanium Bipolar magnetarmbånd

Der er også 1 unisex model i sortplatineret rustfri stål.

Test af bipolar armbånd, frem for enkelt polariseret armbånd har vist at på over 50% af forsøgspersoner har de en bedre effekt, især på ledegigt og slidgigt.

Bipolar magnetarmbånd

Sortplatineret Bipolar magnetarmbånd

Derfor har vi nu udvidet sortimentet, så der er flere typer at vælge imellem, Prisen på Bipolar armbånd, har de valgt at ligge på samme pris som enkelt polariseret og 5i1 armbånd, selv om bipolar er lidt dyre at fremstille.

Bipolar magnetarmbånd

Rustfri stål Bipolar magnetarmbånd

Du kan se hele udvalget af bipolar magnetarmbånd på Ion-balance.dk ved at klikke Her

I-Energy Power Sport ion armbånd i ren sort farve

Nu fås de kendte I-Energy Power Sport ion armbånd i ren sort farve, uden farve på logo og striber. armbåndet fremtræder dermed mere diskret, samt holder sig pænt længere da der ikke er brugt trykfarver på armbåndet. Selve kvaliteten på armbåndet er den samme, som i de andre farver og udgiver ca 1800cc negative ioner pr sek.

I-Energy Power Sport Sort/Sort fås i small – Medium og Large og kan købes hos ion-balance.dk og I-Energy.dk

Hvad er fordelen ved magnetiseret vand?

Naturligt kildevand er sundt, fordi det indeholder mineraler og er blevet påvirket af jordens naturlige magnetiske felt.
Desværre er det sandsynligt, at det vand, der kommer ud af vandhanen, er blevet behandlet og genbrugt så mange gange, at dets “naturlige” magnetisme er gået tabt.
Molekylerne i vand fra hanen “klumper” og har mistet deres elektriske spænding, hvilket betyder, at vandet ikke kan trænge ind i cellerne og hjælpe til med at fjerne affaldsstoffer.
Magnetiseringen af vandet løsner molekylerne, ioniserer (“oplader”) dem og genskaber deres oprindelige elektriske spænding, så vandet nu er i stand til at fremme udskylningen af affaldsstoffer fra cellerne.

Kraftig 3000 Gauss magnet

I-Energy har derfor udviklet en “vandpind” som er kraftig nok til at styrke 1,5 liter vand. Denne “pind” fås med forskellige mønstre/figurer i toppen og burde forefindes i et hvert hjem.

I-Energy Magnet Vandpind med delfin

I-Energy vandpind er udført i høj kvalitets rustfri stål, med aftagelige top og loddet magnetende hvor den kraftige 3000Gauss magnet er indkapslet i en rustfri kappe.

I-Energy vandpind fås med 4 forskellige Toppe og kan købes her

Det har vist sig, at der dannes mindre tand belægning, når der bruges magnetiseret vand til tandpleje, og at det virker forebyggende mod mineralmangler.
Magnetiseret vand er sundt at drikke for alle, også for babyer og små børn, modsat filtreret vand, hvor blødgøringsfiltre fjerner kalk og magnesium og erstatter dem med natrium.

Delfin aftagelig top

Magnetisk styrket vand er med til at bevare kroppens naturlige pH.
Magnetiseret vand er også med til at øge velvære og giver energi

Ny serie af multi terapi magnetarmbånd

I-Energy er kommet med en ny serie af multi terapi magnetarmbånd.

I-Energy model 9300 sort

Armbåndet er udført med 10mm bred silicone rem som afgiver minimum 1500cc negative ioner pr sek. i midterstykket som er udført i rustfri stål er der isat 1stk stærk 1500 gauss magnet, 1stk FIR sten, 1stk Germanium sten og 1stk ion sten.

Armbåndene fås i 3 udgaver alle med sort rem, hvor de 2 er med sortplatineret midterstykke,

I-Energy model 9001 blank 3 cz sten

hvor af den ene er med 3 cz sten. Armbåndet fås også med midter stykke i blankpoleret rustfri stål og 3 cz sten.

I-Energy model 9001 3cz sten

Armbåndet kan justeres fra 15cm til 21cm håndled.

Du kan læse meget mere om disse armbånd og købe dem Her

I-Energy Golf Magnetarmbånd med stærke neodyme magneter

I-Energy er kommet med en helt ny type af silicone armbånd med permanente magneter.

I-Energy Golf Sort

I-Energy Golf er et magnetarmbånd med bred silicone rem som afgiver minimum 1500cc negative ioner. Som noget nyt i denne type er midterstykket som er udført i rustfri stål, udstyret med 2 stærke 2500Gauss Neodyme magneter.

I-Energy Golf Blå

Armbåndet er specielt udviklet til de Europæiske håndled, således kan armbåndet justeres så det passer fra 16cm til hele 23cm håndled.

I-Energy Golf Rød

Armbåndet er meget behagelig at have på og derfor meget velegnet til brug ved feks. golf, cykling og fritid.

I-Energy Golf fås i 3 flotte farver, Sort, Blå og Rød. Du kan læse mere om armbåndet og bestille det Her

Magnet terapi støtte bind med FIR Varme

Magnet varme terapi bind fra ion-balance.dk

Effektive magnetvarme terapi bind fra www.ion-balance.dk

Ion-Balance.dk har et stort udvalg i de nyeste magnet terapi støtte bind, som udover permanente magneter også har  Tourmaline FIR pads, som efter kort tid afgiver en infrarød varme, som trænger dybt ind og behandler og smertelindrer det område man har ondt. knæ bind

Bindene er udført i kraftig Neopren med velco lukning for perfekt tilpasning.

Når man bruger disse bind, vil man efter kort tid ca 30min føle en kraftig varme, denne varme kan stige til ca 40 grader og man vil efter 1-2 timer føle varmen er så kraftig at man skal tage binde af og holden en pause inden man bruger bindet igen.

Bindene fås til både, skulder, nakke, hofte/lænd, knæ, albue, håndled og ankel.  og nu også som fod såler Bindene er alle CE godkendte. Du kan  læse mere om disse bind  og købe dem her.

 

 

 

Trio HI Power Ion halskæde

Trio 060 HI Power ionhalskæde, er en vidre udvikling af den propulære Trio030

Ved at tilsætte meget koncentreret tourmaline i siliconen, er det lykkedes at opnå en afgivelse af negative ion`er på hele 2700cc pr sek. Dette er over dobbelt så meget, som de fleste andre ion halskæder.

Trio 060 HI Power er udført i 5mm kirugisk silicone, med 6 flytbare Titanium ringe. Halskæden kan bruges på 2 måder se fotos.

Trio 060 HI Power fås i Sort farve og i 2 størrelser 46cm og 52cm.

Se mere og bestil den her

 

Nyhed i Danmark Magnethjerte 2i1

Nu kan du få de meget propulære magnethjerter i en ny version fra ion-balance.dk

I-Energy 2i1 magnet hjerte består af et rustfri stål hjerte med en meget kraftig neodymemagnet på 6000gauss, hvoraf de 4000gauss vender ind mod kroppen,  derudover er hjertet forsyntet med en tourmaline celle som afgiver 5000 negative ioner pr sek. Hjertet kan placeres hvor, man har ondt, ved at sætte hjertet inden under tøjet og sætte det fast, med det medfølgende skjold. den kraftige magnetisme holder hjertet fast.

 

 

Powermagnet hjerte 2i1 er samtidig et smukt smykke.

Du kan købe og læse mere her.