Hvad er fordelen ved magnetiseret vand?

Naturligt kildevand er sundt, fordi det indeholder mineraler og er blevet påvirket af jordens naturlige magnetiske felt.
Desværre er det sandsynligt, at det vand, der kommer ud af vandhanen, er blevet behandlet og genbrugt så mange gange, at dets “naturlige” magnetisme er gået tabt.
Molekylerne i vand fra hanen “klumper” og har mistet deres elektriske spænding, hvilket betyder, at vandet ikke kan trænge ind i cellerne og hjælpe til med at fjerne affaldsstoffer.
Magnetiseringen af vandet løsner molekylerne, ioniserer (“oplader”) dem og genskaber deres oprindelige elektriske spænding, så vandet nu er i stand til at fremme udskylningen af affaldsstoffer fra cellerne.

Kraftig 3000 Gauss magnet

I-Energy har derfor udviklet en “vandpind” som er kraftig nok til at styrke 1,5 liter vand. Denne “pind” fås med forskellige mønstre/figurer i toppen og burde forefindes i et hvert hjem.

I-Energy Magnet Vandpind med delfin

I-Energy vandpind er udført i høj kvalitets rustfri stål, med aftagelige top og loddet magnetende hvor den kraftige 3000Gauss magnet er indkapslet i en rustfri kappe.

I-Energy vandpind fås med 4 forskellige Toppe og kan købes her

Det har vist sig, at der dannes mindre tand belægning, når der bruges magnetiseret vand til tandpleje, og at det virker forebyggende mod mineralmangler.
Magnetiseret vand er sundt at drikke for alle, også for babyer og små børn, modsat filtreret vand, hvor blødgøringsfiltre fjerner kalk og magnesium og erstatter dem med natrium.

Delfin aftagelig top

Magnetisk styrket vand er med til at bevare kroppens naturlige pH.
Magnetiseret vand er også med til at øge velvære og giver energi