Magnetsmykker med personlig gravering

Et smykke er ofte en smuk og personlig gave, og med en gravering kan gaven blive endnu mere personlig. En gravering kan være alt fra navn og dato til en lille personlig hilsen. Hos Ion-Balance kan du få smykker med gravering. Du bestemmer naturligvis selv hvilken tekst graveringen skal have. 

Gravering har længe været brugt på smykker, dels fordi det kan have en sentimental værdi, men det kan i andre tilfælde også have en praktisk funktion. I alle tilfælde gør en gravering smykket mere personligt og giver det en værdi udover, at det er flot og har en funktionel effekt – som det er tilfældet med  magnetsmykker.

Ion-Balance.dk her investeret i professionelt laser graverings udstyr, som kan laser gravere på alle typer smykker i stål, tungsten, sølv og Titanium.

Model 8233 med laser graveret plade

Model 8233 med laser graveret plade


Ofte er vores kunder mennesker, der typisk lider af ledsmerter og anvender magnetsmykker som en alternativ behandling, udtaler Jan Sørensen fra ion-balance.dk. Det kan være i forbindelse med gigtsmerter eller sportsrelaterede smerter, hvor magnetsmykkerne kan virke smertelindrende. Derfor kan et magnetsmykke være en omsorgsfuld og betænksom gave, hvor man har ønsket at give vedkommende et forbedret velvære. Hvis man også tilføjer en gravering til magnetsmykket, vil gaven virke endnu mere personlig, og man kan vælge at minde personen om, at man holder af dem og bekymrer sig om deres velvære. Hvis du vælger at købe et magnetsmykke med gravering, bliver det naturligvis leveret i en flot gaveæske.

Personlig navn på smykke

Personlig navn på smykke


Ud over at en gravering på et magnetsmykke kan have en emotionel værdi, kan det også have en praktisk funktion. Der er mange, som anvender vores magnetsmykker, der har et dårligt helbred. Det betyder, at de har større risiko for at havne i situationer, hvor de har behov for f.eks. lægehjælp. Et magnetsmykke med en gravering kan have informationer som dit navn og fødselsdag. Det betyder at skulle der ske et uheld, er det hurtigere at identificere, hvem du er. Hvis man har andre lidelser end ledsmerter – som f.eks. diabetes – eller man har en bestemt type allergi / overfølsomhed – f.eks. pencillin – kan det være en god ide at have dette graveret på et magnetsmykke. Det betyder, at det er hurtigere at give dig den korrekte lægehjælp. Det kan i visse tilfælde have konsekvenser for, hvor hurtigt du kommer på benene igen og give dig noget ekstra tryghed vidende at, hvis der skulle ske noget, har folk omkring dig, de vigtige oplysninger, de skal bruge.

Skjold til magnethjerte med din personlige tekst

Skjold til magnethjerte med din personlige tekst


Hos Ion-Balance har vi mange forskellige magnetsmykker, og nogle af vores armbånd er specielt designet med henblik på en gravering. Disse kan findes forskellige steder på vores hjemmeside, men det største udvalg er under armbånd kategorierne. Vores armbånd bliver tilpasset størrelsen på dit håndled, og du vil kunne finde vejledningen, når du kigger på produktet – nederst på siden.

Simpelt armbånd med lobster lås og laser gravering.

Simpelt armbånd med lobster lås og laser gravering.


I vores sortiment af smykker henvendt specifikt til at have en gravering, har vi f.eks. armbånd beregnet til både mænd og kvinder. Fordelene og den personlige betydning er ikke kønsbestemt. Derfor afspejles dette naturligvis i vores sortiment.
Ønsker du at vide mere om gravering af vores smykker, er du velkommen til at kontakte os. Det kan være, hvis du er tvivl om, hvor lang teksten kan være mm.

Vi gør opmærksom på, at terapi med magnetsmykker ikke er godkendt af Sundhedsstyrelsen. Det betragtes som en alternativ behandlingsform.

Du kan se meget mere om Lasergraverede magnetsmykker på Ion-balance.dk, hvor udvalget af smykker velegnet til gravering løbende vil blive udvidet.

Nyt Rygstøtte bind med bio magneter

Nu kan du få et rygstøtte bind som hjælper med at få en bedre holdning i ryggen. Samtidig har bindet 12 biomagneter for effektiv magnet terapi. Bindet er fremstillet i kunstlæder, med elastisk stof og velco lukning.

Materiale og biomagneter

Materiale og biomagneter

Bindene fås i 5 forskellige størrelser og 2 farver sort og hvid.

Du kan købe bindet på Ion-Balance.dk

Magnetisk ryg støtte bind med 12 biomagneter

Magnetisk ryg støtte bind med 12 biomagneter