Tungsten Carbide Magnetarmbånd med biomagneter

Nu kan du få flotte tungstens carbide magnetarmbånd. Tungsted Carbide er noget af det stærkeste der findes. og er nærmest umulig at ridse.

Armbåndene fås i både en herre og dame udgave. og er udstyret med bio magneter, som er en naturlig magnetisk stenart.

Tungsten carbide armbåndene er blank sorte. og giver et flot farvespil når de rammes af lyset Du kan købe armbåndet og læse mere ved at klikke her

dame tungstens magnetarmbånd fra ion-balance.dk

Ioncare USB ioniser.

Nyhed i Danmark.

Usb ioniser, tilsluttes usb stikket på din computer, eller laptop. IonCare er lydløs og udsender over 1 milion negative ioner pr cm3 i sek. målt i en afstand af 25cm. Renser luften for støv, pollen, røg og andre skadelige stoffer. IonCare er effektiv inden for 5-7m3 fra

USB Ioniser fra Ioncare

din computer.

Når IonCare er tilsluttet din computer, afgiver den lige så mange negative ioner, som hvis du befandt dig ved et stort vandfald. Ioncare virker ved hjælp af pitzo elektrisitet, som skabes ved at luft stømmen går gennem kul fiber børster. IonCare er rigtig effektiv hvis du har pollen allergi, astma eller bare ønsker et sundt indeklima når du sidder ved din pc.

Ioncare kan købes her

 

 

Bliv forhandler af magnetarmbånd

Nu kan du blive forhandler af I-Energy Magnet og ion armbånd.

Kunne du tænke dig at blive forhandler af vores I-Energy og Trio produkter har du nu muligheden. Vi søger forhandlere over hele landet. samt Sverige og Norge

Bliv forhander af magnetarmbånd

Vi vil gerne have vores produkter ud at ligge rundt omkring i landet, så kunder har mulighed for at købe vores produkter lokalt. Derfor er vi igang med, at oprette et forhandler netværk, og du har nu mulighed for at blive en del af dette.

 

Hvem kan blive forhandler?

 

Alle kan blive lokal forhandler af vores produkter, det vigtigste er at du har interesse i alternativ behandlings former, og er parat til at yde en seriøs og 100% ærlig vejledning og super kundeservice.

Alt køb skal selvfølgelig være beregnet til vidresalg.

 

Hvor kan jeg sælge jeres produkter?

Home Parties

På Markeder og Messer

På behandlings klinik

Sportskluber og Golfclub

Helsekost forretning

og meget mere, bare du har lidt plads i overskud.

Dog ønsker vi ikke at sælge til andre webshops i samme branche. Men du må gerne have enkelte af vores produkter på din webshop sammen med andre varetyper.

Vi kan garanter dig en meget fornuftig avance, som selvfølgelig er afhængig af størrelsen af dit køb. Vi har oprettet en speciel side for Forhandlere. Her du kan søge om at blive forhandler af vores produkter. Efter godkendelse af os vil du få adgang til at købe produkter online. Momsregistrerede virksomheder har mulighed for 8 dages kredit. Mindste køb pr gang i vores forhandler shop er 500kr. ekskl. moms. og forsendelse.

Alle forhandlere vil blive listet på vores Officielle Hjemmeside for I-Energy og Trio produkter.

Ansøg om at blive forhandler her:

forhandler.i-energy.dk