Pas på når du køber Balance Armbånd mange modeller er det rene fup

Vi har hjemkøbt et “balance armbånd” fra www.magnet-helse.dk som sælgeren påstår afgiver negative ion`er og samtidig remser en hel række ting op som dette “Vidunder” armbånd hjælper imod.  Under produktet står også noget vrøvl om at Ion ambånd virker som et batteri og armbåndet holder op med at virke efter 6-9md, (Måske bare fore at kunne sælge et mere) Vores test viser dog at armbåndet ikke er andet end et silikone armbånd med tryk og 2 hologram klistermærker og der for må have opbrugt “Batteriet”. se testen her

Vi har i testen efterfølgende målt et I-Energy® Power Sport armbånd, som viser over 2100cc negative ioner.

Vi fremlagde målingen for www.magnet-helse.dk med opfordring til at trække produktet tilbage, hvilket de ikke har gjort. Derfor har vi nu offentliggjort denne video.

Opdatering 27/12 2015 Efter vi har offentliggjort målingen har firmaet henvendt sig til os, med oplysning om de trækker produktet tilbage.

Moralen kan kun være. Køb kun ion armbånd som er testet for afgivelse af negative ioner. og hvor sælger kan fremlægge dokumentation.

Samtidig lyt ikke til forhandlere der siger at armbåndet holder op med at virke efter 6-9md.

Dette er selvfølgelig ikke rigtigt. Såfremt der er iblandet Tourmaline i Silikone massen vil armbåndet blive ved med at afgive samme styrke negative ioner. Bemærk Tourmaline sten er mange millioner år gamle og har afgivet negative ion`er siden da.. så 6-9md er noget vrøvl.