Forlang bevis for at armbånd afgiver negative ion`er før du køber

Af og til ser vi annonceret armbånd som kaldes ion armbånd, hvor der ikke står noget angivet om hvor mange negative ioner de afgiver, ej heller nogen bevis for afgivelse af negative ioner. Derimod beskrives der en masse om hvad negative ioner hjælper mod af sygdomme

COM-3010

COM-3010 negativ ion måle instrument

Forhandleren burde kunne dokumentere at et armbånd, som kaldes ion armbånd nu også afgiver negative ioner, desværre er dette sjældent tilfældet. Hos www.ion-Balance.dk og www.I-Energy.dk har vi bevist fra starten testet alle typer ion armbånd, for afgivelse af negative ioner inden salg.  Det eneste instrument der er certificeret til dette er COM-3010 som vi er i besiddelse af.

Alle  typer I-ENERGY® armbånd er testet og video lagt ud på hjemmesiden og Youtube

Her er et eksempel på ion test af vores I-ENERGY® Læder power ion armbånd fra Youtube Negativ Ion test I-ENERGY® Power Læder armbånd.

Video er den bedste form for dokumentation, da disse ikke kan være forfalsket, dette har vi desværre set med billeder der bare viser test resultatet, hvor det kan være et helt andet produkt der er testet.